Participació de l’Ana i de l’Olha, mares de 2n. primària en el Projecte: «Guardians de l’Aigua: Salvem el nostre planeta!»

Ana, mare de Pablo, imparteix una xerrada sobre la importància de l’aigua a l’aula de segon de primària A

L’Ana imparteix la xerrada sobre la importància de l’aigua a l’aula de segon de primària, en el marc del projecte «Guardians de l’Aigua: Salvem el nostre planeta!», els estudiants de segon de primària han rebut una visita especial a la seva aula. Ana, mare del Pablo, va venir a la classe per a compartir el seu coneixement i experiència sobre el vital recurs de l’aigua. 

La iniciativa, que busca conscienciar els estudiants sobre la importància de conservar l’aigua, ha trobat en Ana una aliada entusiasta. Amb una presentació dinàmica i participativa, l’Ana ha destacat la rellevància de l’aigua a les nostres vides i la necessitat urgent de protegir aquest recurs tan preuat. 

Els estudiants, immersos en el projecte que aborda la crisi de l’aigua des de diverses perspectives, van trobar a la xerrada de l’Ana una font d’inspiració i motivació. Des de la crisi hídrica global fins a les accions quotidianes que cadascú pot prendre per conservar l’aigua, la xerrada va oferir una visió integral del tema. 

La participació de l’Ana no només va enriquir el projecte dels estudiants, sinó que també va reafirmar la importància de la col·laboració entre l’escola i la comunitat per promoure l’educació ambiental i el desenvolupament de habilitats clau en els estudiants. 

Gràcies, Ana, per la teva valuosa contribució a l’educació dels nostres estudiants! 

L’Olha, mare del Teodor Bilinskyy, ajuda en els experiments del cicle de l’aigua a segon de primària B

En el marc del nostre projecte escolar «Guardians de l’Aigua», comptem amb la col·laboració de l’Olha, mare del Teodor Bilinskyy de segon de primària B.

L’Olha ha vingut a la classe per ajudar el seu fill i els seus companys a realitzar experiments sobre el cicle de l’aigua. Els estudiants, entusiasmats, han après sobre l’evaporació, condensació i precipitació de manera pràctica i divertida. La participació de pares com l’Olha enriqueix la nostra experiència educativa i reforça el compromís de la nostra comunitat escolar amb el medi ambient. Gràcies, Olha, per la teva valuosa contribució!