La màgia de la química – IQS

Sota el lema “LA MÀGIA DE LA QUÍMICA”, els alumnes de Química de Batxillerat de l’escola han assistit a una conferència a la facultat de l’IQS (Institut Químic de Sarrià), sobre la influència de la Química al nostre dia a dia, així com als reptes globals als quals s’enfronta la humanitat.

Durant l’estada a les instal·lacions, els alumnes han pogut recollir informació sobre els ensenyaments que s’imparteixen a l’IQS, han pogut conviure una estona amb alumnes d’altres instituts i els propis de la facultat i han resolt també alguns dubtes que tenien sobre la nova etapa que els hi espera després del Batxillerat: la època universitària.

Després d’aquesta immersió en el món universitari, els alumnes han assistit a una conferència sobre la química a la societat, el repte del medi ambient pel futur de la humanitat. Com diu la pròpia presentació de la ponència: hem viscut com es pot cremar sense cremar, hem refredat el fred i hem fet visible l’invisible i invisible el visible… A més de trencadisses i alguns catacracs.

Agrair des del nostre centre escolar la meravellosa acollida de l’IQS, així com de l’exposició. I alhora, orgullosos del nostre alumnat que «amb molta il·lusió» ha compartit aquest dimecres a la tarda lliure per dedicar-lo a la seva futura formació.