Final del Concurso Desafío Júnior Empresarial

El passat 4 de juny es va celebrar la final del concurs Desafío Júnior Empresarial, organitzat per l’escola de negocis ESIC. L’equip de primer de batxillerat de la nostra escola «Preppy’s«, format per Xandro Rodríguez, Pau Puyo, Marcos Mota, Marc  Abad i Marc Préscoli,  va participar en aquesta final i va situar el seu Projecte Empresarial entre els nou millors d’entre més de vuit-cents projectes presentats per escoles de tota Espanya dins la categoria de batxillerat. 
L’acte va tenir lloc per videoconferència degut a les circumstàncies actuals i va ser organitzat per la seu d’ESIC al seu campus de Madrid. 
El nostre equip va demostrar, una vegada més, després d’haver estat seleccionat entre els dos millors de Catalunya a la semifinal del 22 de maig, les seves habilitats en emprenedoria. Va saber defensar davant del tribunal la seva idea de negoci, basada en la producció i comercialització de roba de qualitat per a gent jove, sostenible i que garanteix el comerç just, encara que no assolís finalment cap dels primers llocs guanyadors.