Sortida al CaixaForum

3r ESO A

Vam anar a Caixa Forum on un foto-periodista ens va donar una conferencia sobre les "Vidas Minadas", trata sobre gent que viu en països que estan en guerra i per culpa d'una mina que costa uns 5€, la vida li canvia drasticament perque perden cames, la visió i alguns moren. També ens va explicar la diferencia que hi ha en alguns països islàmics quan ets dona o home. Perque encara que sigui ilegal per tradició, es continuen casants sense poder escollir.

Ens ha agradat?
Si, perque encara que el tema fossi una mica trist, ell feia comentaris graciosos i a més, ho enfocava d'una manera distinta a la que ho enfoca la televisió.


3r ESO B

Hem anat al auditori del Caixafòrum a veure una conferència del periodista i fotògraf Gervasio Sánchez. El Sr. Gervasio ens va explicar com havia sigut la seva vivència i les seves aventures amb les persones tercermundistes. Ho va fer acompanyat de diverses fotografies, lo qual ajudava a entendre la seva situació.

Ens ha agradat?
La gran majoria de la classe va agradar-li, la conferència. Però, unes 5 persones aproximadament els hi va semblar avorrit. A mi personalment, em va agradar molt.