Palau de la Música - 1r 2n EP

El dijous 18 de febrer, els nens i nenes de 1r i 2n de primària, vam anar al Palau de la Música Catalana per veure i escoltar un concert sobre La Cobla. Va ser protagonitzat per la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

Va ser un espectacle molt visual i divertit, doncs els músics presentaven els instruments de la cobla explicant anècdotes, cantant i interactuant amb el públic. També es projectaven imatges divertides que es movien al compàs de la música.

Vam aprendre, d’entre altres coses, que la cobla no només toca sardanes tradicionals…, ara també pot incorporar altres instruments i així tocar peces de pop-rock, música d’anuncis, de cinema, i música de jazz o flamenc.

__________________________

El jueves 18 de febrero, los niños y niñas de 1º y 2º de primaria, fuimos al Palau de la Música Catalana para ver y escuchar un concierto sobre La Copla. Fue protagonizado por la copla Sant Jordi Ciudad de Barcelona.

Fue un espectáculo muy visual y divertido, pues los músicos presentaban los instrumentos de la copla contando anécdotas, cantando e interactuando con el público. También se proyectaban imágenes divertidas que se movían al compás de la música.

Aprendimos, entre otras cosas, que la copla no sólo toca sardanas tradicionales ..., ahora también puede incorporar otros instrumentos y así tocar piezas de pop-rock, música de anuncios, de cine  y música de jazz o flamenco.