Concurs literari Fund. Vicente Ferrer

Els nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior d´Educació Primària, de l´escola Sagrado Corazón (CORAZONISTAS) de Barcelona, vam  participar en el concurs literari dels Jocs Florals que organitza el nostre centre, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya.

Aprofitant l’avinentesa, vam presentar els nostres escrits al certament literari que organitzava la Fundació Vicenç Ferrer, amb el lemaImagina l'Índia.

Al nostre col·legi va venir en Lancis, com a portaveu de la fundació, per tal d’explicar-nos quina és la realitat social i econòmica que es viu en el seu país, l’Índia.

En el concurs literari han participat més de dos mil nens i nenes d’arreu de Catalunya i en l’elecció del premi han intervingut: la Montse Ortiz, com a Coordinadora de Sensibilització de la Fundació Vicenç Ferrer, el Manuel Barrios, com a director del programa del Canal 33 de TV3 Una mà de contesi en Jordi Folgado, nebot i Director de la Fundació Vicenç Ferrer a Espanya.

Hem estat de sort!

La nostra alumna de sisè d´Educació Primària, la Merche Lario Masriera, amb el seu escrit El llibre de les lletres daurades,  ha estat la guardonada amb el primer premi de l Certamen Literari de la Fundació. Amb un relat proper, original i,  sobretot, molt solidari,  on narra la marginació que viuen milions de nenes i dones a l’Índia, ha aconseguit sensibilitzar i despertar emocions que ens permeten comprendre, amb més facilitat, la realitat social del país.

És per això que avui celebrem plegats aquest premi, els membres del jurat, els seus pares, el seus companys i companyes i els mestres de primària.

La Merche promet, la seva traça i la seva fermesa literària així ho demostren.

Moltes felicitats!