Visita de la Leo

Hoy hemos recibido la visita de Leo desde Italia y aprovechando que pasaba por el Colegio con su avioneta ha pasado a saludar a los alumnos de P4 y P5. Pero en el aterrizaje se le han caído todos los macarrones de la maleta y le hemos ayudado a buscarlos. Después hemos jugado a un juego que juegan los niños en Italia...

-----------------------------------------------------

El temps del migdia i les visites de la Leo

 

El passat 18 de gener la Leo va fer una visita al Col.legi Corazonistas, ens va venir a veure al menjador i ens va parlar de lo important que és menjar verdures, fruites, peix ,llenties…

Anava taula per taula saludant als nens i nenes i veient com menjaven.

Abans de començar a dinar, vam fer el JO CUINER, que ens el va ensenyar la Leo i ara el fem cada dia.

Un nen es posa el barret de Cuiner, i fem la cançó, els nens i nenes li pregunten que hi ha de primer plat i el cuiner ho respon, els nens i nenes pregunten que hi ha de segon plat i el cuiner respon, i de postres i el cuiner respon. Al final ens desitgem tots plegats bon profit!

(Aquesta activitat la fem amb els nens i nenes d’infantil, perquè ens hem donat compte que de vegades els nens no saben diferenciar una pera d’una poma…).


L’1 de febrer vam rebre una carta de la Leo:

Hola nens i nenes del Col.legi  Corazonistas!

 

Com esteu? Jo he estat una mica atrapada a Itàlia a causa de la neu però ara ja torno a ser a casa meva.

Aquests dies estic bastant enfeinada sembrant i plantant al meu hortet faves, pèsols, enciams, espinacs, cebes, cols, alls, bròquil i bledes.

El divendres que no vaig poder arribar us portava un regal que em van donar els nens d’una escola d’Itàlia per vosaltres i us ho adjunto perquè així ja ho teniu.

A Itàlia vaig menjar molta pizza, formatge i pasta. I els nens i nenes em van ensenyar un joc molt divertit que es fa amb macarrons!

El dia que vingui a la vostra escola us l’ensenyo.

Tinc moltes ganes de veure-us!

Mentre no vinc recordeu menjar molts vitaliments per tenir molta energia i estar sans i forts! Menjar de tot, sobre tot fruites i verdures, fer molt d’esport, ballar, cantar i jugar molt!

 

Una abraçada,

 

Leo


I el dia 7 de febrer ens va tornar a visitar.

 

Primer la vam ajudar a recollir macarrons que se li havien caigut quan passava amb la seva avioneta per damunt de l’escola.

 

Llavors ens va explicar que havia estat a Italia, que havia vist que els nens i nenes allà mengen molts macarrons i espaguetti que van molt bé per agafar energia i fer molt d’esport, saltar i córrer.

Que també mengen formatge i pizza, i les pizzes porten moltes verdures plenes de vitamines.

 

Ens va ensenyar la cançó del macarró i vam jugar a diferents jocs que la Leo havia après a Italia dels nenes i nenes.

En s ho vam passar genial, corrents, saltant i cantant.

Al final vam cantar la cançó de la Leo i ens vam acomiadar fins a la propera.