Resultats PAU 2019

Benvolgut director,

Em complau fer-vos saber que alumnat del vostre centre ha merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.

Per aquest motiu, us faig arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu a tot l’equip docent del centre perquè un resultat d’excel•lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia.

L’acte de lliurament de les Distincions de la Prova d’Accés a la Universitat tindrà lloc el divendres dia 19 de juliol a les 17:00 hores a L’Auditori, carrer Lepant, 150, de Barcelona.  En els propers dies, rebreu per correu electrònic la invitació per assistir a l’acte. En la invitació trobareu l’enllaç al formulari on podreu confirmar l’assistència.

Les fotografies d’aquest acte podreu descarregar-les des del Canal Universitats a partir del dia 31 de juliol al següent enllaç:
http://universitats.gencat.cat/distincionsPAU2019.

Tot esperant comptar amb la vostra assistència per poder-vos saludar personalment, rebeu l’enhorabona més cordial.

 La coordinadora de les PAU a Catalunya

 Pilar Gómez i Cardó


 Barcelona, 28 de juny de 2019